Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Hivatkozások

A Xaraya széles körben és változatos szakterületeken alkamlas személyes és szervezeti honlapok kivitelezésére. Ez a hivatkozás-gyűjtemény tartalmazza az Magyarországon eddig elkészült és beküldött Xaraya oldalakat.

Javasoljuk a Xaraya.com oldalon a nemzetközi gyűjtemény tallózását is. Ebbe a gyűjteménybe is érdemes regisztrálni az elkészült új oldalakat.

Xaraya alapú weblapok
Ferenc Veres programmer Személyes oldal szakmai referenciákkal és egyéb kapcsolódó cikkekkel a szabadszoftverek, a webfejlesztés, a Commodore 64 és néhány egyéb témában. Xaraya alaprendszer, egyszerű beállításokkal. A design két stíluslappal az oldal újratöltése nélkül választható. Angol nyelvű.
Felvéve: 2004. Dec 13. Szerző: Veres Ferenc (2102 Látogatás )
Jabber.hu már nem xaraya Jabber szabványos, ingyenes, bővíthető, decentralizált és biztonságos, valamint az ICQ/MSN/AIM/stb. protokollokkal is képes együttműködni. A weblapon találhatóak a jabber.hu szerverrel kapcsolatos hírek, valamint a magyar jabber közösséget kívánja összefogni magyar dokumentációkkal, kliensfordításokkal és fejlesztésekkel.
Felvéve: 2005. Márc 5. Szerző: Feczák Szabolcs (3573 Látogatás )
JÉ! India - Józan Ésszel Indiáról Indiába utazóknak és India iránt érdeklődőknek, akik bennfentes kívülállóként szeretnék megismerni az országot. Gyakorlati tippek, háttérismeretek, hatalmas fotógyűjtemény, irodalmi szemelvények, fórum.
Felvéve: 2006. Máj 19. Szerző: Sequoia (2312 Látogatás )
petrilladesign.com már nem xaraya Grafikus személyes weboldala, potfólió sok képpel: weblapok készítése, plakátok, magazintervek, reklámok, brosrúák.
Felvéve: 2009. Júl 23. Szerző: Veres Ferenc (1438 Látogatás )
Powered by Xaraya