Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Hírek

Megjelent a Xaraya 1.0.0 RC2

Időpont: 2005. Május 10.

Örömmel jelenthetjük be a Xaraya 1.0-t megelőző második kiadásjelölt változat (Release Candidate) megjelenését. Ez a kiadás egységesíti az eddig elvégzett munkát, tartalmazza az RC1-ben megkezdett BitKeeper forgatókönyvek összefűzését és további javításokat. Az RC2-es kiadás megteremti az alapot az 1.0 fejlesztési ágainak végleges összefűzéséhez, amelynek kiadása rohamosan közeleg. A csomag a http://www.xaraya.hu/index.php/docs/75 címről tölthető le.

Ez a kiadásjelölt változat az előzőhöz képes negyvennél is több hiba javítását tartalmazza. A legfontosabb változások a következők:

  • fejlesztések a rövid URL támogatásban,
  • SQLite adatbázis jobb támogatása,
  • Dinamikus Adatmezők javításai,
  • BlockLayout fordító problémáinak javítása,
  • többnyelvű rendszer fejlesztése.

További információk a kiadási naplófájlban találhatóak, a http://www.xaraya.com:15000/core.html címen pedig megtekinthető az összefűzött forgatókönyvek állapota.

Ismét köszönettel tartozunk mindenkinek a közelgő 1.0 változat eléréséhez elvégzett kemény munkáért. Beleértve a Xaraya Projekt tagjait, a hibákat bejelentő felhasználókat és támogatókat, külön kiemelve az 1.0 Kiadási Menedzsereket, akik nélkül ez az RC változat nem jöhetett volna létre. Továbbra is várjuk mindenki segítségét, a visszajelzéseket, hibák felfedezését és bejelentését a http://bugs.xaraya.com címen!

Nemzetközi weboldal: xaraya.com
Letöltés: Xaraya 1.0.0 RC2
Nyelvi csomagok: Nyelvi csomagok letöltése
Hírcsoportok: news://news.xaraya.com
Csevegő: irc://irc.xaraya.com
Támogatási fórumok: http://www.xaraya.hu/index.php/xarbb

 

 

Megjelent a Xaraya 0.9.13

Időpont: 2005. Április 14.

Megjelent a Xaraya 0.9.13-as béta változata, amely fontos hibajavításokat tartalmaz az előzőhöz képest. Az utóbbi hónapokban a Xaraya alaprendszer jelentős fejlesztéseken ment át. A Xaraya 0.9.13 lehetőséget biztosított a legfontosabb hibák kijavítására és a különböző fejlesztési forgatókönyvek összefűzésének megkezdésére. További információk a letöltéséről: Letöltések

Az új kiadás jól mutatja a projekt vezetőinek elhivatottságát egy stabil, vállalati szintű fejlesztési keretrendszer kialakítására.

A BitKeeper forrásfát is figyelő fejlesztők észrevehették, hogy fontos forgatókönyv összefűzések kezdődtek, a végleges 1.0 változathoz rohamosan közeledve.

Az érdeklődők továbbra is könnyedén letölthetik a fejlesztés alatt álló változatot, a hetente frissített fejlesztői kiadásokban: http://www.xaraya.com/downloads/snaps/.

Ismét köszönet illeti a Xaraya Csoport tagjait, a fejlesztőket, a felhasználókat és az összes támogatót. Továbbra is várjuk a támogatást és a visszajelzéseket, a hibák felfedezését és bejelentését a Bugzillában: http://bugs.xaraya.com.

 

Tovább (22 szó)
 

Xaraya 0.9.12 béta kiadás

Időpont: 2005. Március 12.

Megjelent a Xaraya fejlesztési keretrendszer és tartalomkezelő rendszer 0.9.12-es változata, amely az utolsó próbaváltozat az 1.0 kiadásáig.

A kiadás az előző változat egyértelmű hibáit javítja és az alapkód fejlesztéseit tartalmazza. A hangsúly ebben a kiadásban nem a felhasználók felé megjelenő funkcionalitáson van, hanem a fejlesztőcsoport elszántságát mutatja egy megbízható, vállalati szintű alkalmazás-fejlesztési keretrendszer létrehozására. A fejlesztés iránya most a nagyobb teljesítmény, az egyszerűbb használhatóság és a lehető legmegbízhatóbb működés elérése.

A fejlesztők is jelentős változásokat vehetnek észre, amely mutatja az 1.0 végleges kiadás közeledtét. A BitKeeper forrásfában a fő forgatókönyvek összefűzése a stabil alaprendszerbe a következő hetekben megtörténik. Akit érdekel a fejlesztés mindenkori állapota, de nincs BitKeeper elérése, annak a heti fejlesztői csomagokat ajánljuk figyelmébe: http://www.xaraya.com/downloads/snaps/.

Ismét köszönjük a Xaraya Csoport, a felhasználók és a támogatók munkáját és visszajelzéseit, hogy segítettek olyanná tenni a Xarayát amilyennek most ismerhetjük!

A változások részletes listája:

 

Tovább (133 szó)
 

Megjelent a Xaraya 0.9.11

Időpont: 2004. December 18.

A Xaraya Csoport örömmel jelenti be a Xaraya - alkalmazásfejlesztési keretrendszer és tartalomkezelő rendszer - 0.9.11 béta kiadásának megjelenését. Ez a változat egy újabb fontos karbantartási kiadás a Xaraya 1.0 megjelenéséhez rohamosan közeledve.

Ez a kiadás a hibajavításokra koncentrál és folytatja az alaprendszer kódjának egységesítését és stabilizálását. További teljesítménybeli, biztonsági és használhatósági javításokat tartalmaz.

Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki hozzájárult a kiadás elkészültéhez; a fejlesztők, a szervert és szolgáltatást biztosítók, a tesztelők, fordítók, weboldal karbantartók és a dokumentációs csoportok.

Most is külön köszönet illeti a Xaraya felhasználókat, akik ismét bizonyították a támogatásukat az értékes visszajelzésekkel és a hibajelentésekkel. Továbbra is várjuk mindenkitől a visszajelzéseket és a felfedezett hibák bejelentését! A Xaraya Csoport és a Xaraya Felhasználók együttműködése biztosítja, hogy a Xaraya vezető helyen szerepelhessen a webes alkalmazásfejlesztési keretrendszerek területén.

A jelenlegi kiadás legfontosabb újdonságai...

Tovább (156 szó)
 

Megjelent a Xaraya 0.9.10

Időpont: 2004. Szeptember 3.

Örömmel jelenthetjük be a Xaraya 0.9.10 béta kiadás megjelenését. Izgalmas időket élünk a Xaraya fejlesztésében most, az 1.0 kiadásához ilyen rohamosan közeledve. A 0.9.10 béta kiadásban az alapkód további egységesíte, stabilizálása és jelentősen javuló működés látható. Óriási az előrelépés a teljesítményben és a használhatóságban is, ami jól látható a kiadás újdonságaiban.

Gratulálunk a résztvevőknek és köszönjük mindenkinek a segítségét! Külön köszönet a felhasználóknak, akik felbecsülhetetlen értékű visszajelzésekkel és hibajelentésekkel segítik a program fejlődését az 1.0 kiadás felé. E kitartó közreműködés segíti majd a Xarayát a vezető pozíció megszerzésében a Webfejlesztési Keretrendszerek dinamikusan fejlődő és megújuló világában. További részletek...

Tovább (305 szó)
 

Elkészült a Xaraya új weblapja!

Időpont: 2004. Július 24.
Az északi féltekén nyári vakáció, a déli területeken szinte tél, de egyik sem tarthatta vissza a Xaraya Csapatot egy a Xaraya változatos lehetőségeit bemutató, új honlap elkészítésétől.
Tovább (131 szó)
 
  |<   <   1   2   3   >   >|
Powered by Xaraya