Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Hírek

A Xaraya új változatainak bejelentései

Mi lett veled Xaraya?

Időpont: 2013. December 18. (905 olvasás)

A 2.0 ág fejlesztésének beindítása után bizonyos szétforgácsolódás történt, amit aztán infrastrukturális leépítések követtek. Megszűntek a nyelvi site-ok, mivel legtöbbjük egyáltalán nem volt karban tartva, bezárt a Bugzilla. A magyar odal hosztingját átevttem, így maradhatott sokkal tovább online. Aztán 2013 szeptemberében eltűnt a www.xaraya.com is, habár egész addig ennek nyilvános bejelentésben semmi előzménye nem volt. Aztán 2014-től egy darabig volt fejlesztés a 2.0 ágon és a régi weboldal egy része is megjelent egy másik (.info) oldalon. A 2.x.x forráskód teljesen szétesve felkerült a githubra (nem működő formában).

Sajnos a magyar oldal korábban a hu.xaraya.com címen üzemelt, így minden régi link elromlott. Egyelőre meghagyjuk az oldalt a saját tulajdonú www.xaraya.hu címen.

Ígéretes új elgondolásnak ígérkezett az 1.x-es ágból már sokkal korábban levált Xarigami projekt. Aztán sajnos ehhez sem érkeztek frissítések 2014 után, majd 2020-ban a weboldal is eltűnt.

Frissítés: 2022.01.17. mivel vannak rajta weboldalaim PHP 7 kompatiblilisre varázsolom az 1.5.5 -ös Xarigamit. Frissített forráskód itt található: XarigamiND GitHub.

Powered by Xaraya