Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Hírek

A Xaraya fejlesztésével kapcsolatos hírek

Xaraya.com szolgáltatások átrendezése

Időpont: 2010. Január 24. (1662 olvasás)

A központi Xaraya.com szerveren futó szolgáltatások 2010. január 1-én alapos tisztogatáson estek át. Az országonkénti helyi weboldalakat, és nagyon sok (nagyrészt inaktív) levelezési listát lekapcsoltak.

Megszűnt a hu.xaraya.com-hoz hasonló helyi nyelvi oldalak központi üzemeltetése. Ezt az oldalt egy saját, Magyarországi szerverre költöztettük (c64.rulez.org).

A nyelvek szerinti levlistákat is bezárták, a magyar levelezési listát a korábbi tagok nélkül, Google csoportként felélesztettük, várjuk az érdeklődőket.

Több egyéb, egyébként kis forgalmú levelezési listát is archiváltak és bezártak, a pontos információk az eredeti bejelentésben olvashatóak.

Részünkről, köszönjük a Xaraya.com tárolás eddigi lehetőségét, illetve azt, hogy a weblap átköltöztetéséhez minden segítséget megkaptunk. Gondolkozunk a hu.xaraya.com név leváltásáról a www.xaraya.hu (saját tulajdon) domain névre, de amíg nincs probléma az aldomainnel, addig futhat az oldal a bejáratott címen is.

Szomorú érdekesség, hogy a fordítói levlistán nem láttunk más országot kapkodni a weboldalának megmentéséért. Pedig ezek a weboldalak adtak helyet a fordítási munkának is, kivéve azokat az országokat akik már a XarTM-re vagy saját üzemeltetésre álltak át.

Powered by Xaraya