Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Hírek

A Xaraya új változatainak bejelentései

Megjelent a Xaraya 1.0.0 RC2

Időpont: 2005. Május 11. (1953 olvasás)

Örömmel jelenthetjük be a Xaraya 1.0-t megelőző második kiadásjelölt változat (Release Candidate) megjelenését. Ez a kiadás egységesíti az eddig elvégzett munkát, tartalmazza az RC1-ben megkezdett BitKeeper forgatókönyvek összefűzését és további javításokat. Az RC2-es kiadás megteremti az alapot az 1.0 fejlesztési ágainak végleges összefűzéséhez, amelynek kiadása rohamosan közeleg. A csomag a http://www.xaraya.hu/index.php/docs/75 címről tölthető le.

Ez a kiadásjelölt változat az előzőhöz képes negyvennél is több hiba javítását tartalmazza. A legfontosabb változások a következők:

  • fejlesztések a rövid URL támogatásban,
  • SQLite adatbázis jobb támogatása,
  • Dinamikus Adatmezők javításai,
  • BlockLayout fordító problémáinak javítása,
  • többnyelvű rendszer fejlesztése.

További információk a kiadási naplófájlban találhatóak, a http://www.xaraya.com:15000/core.html címen pedig megtekinthető az összefűzött forgatókönyvek állapota.

Ismét köszönettel tartozunk mindenkinek a közelgő 1.0 változat eléréséhez elvégzett kemény munkáért. Beleértve a Xaraya Projekt tagjait, a hibákat bejelentő felhasználókat és támogatókat, külön kiemelve az 1.0 Kiadási Menedzsereket, akik nélkül ez az RC változat nem jöhetett volna létre. Továbbra is várjuk mindenki segítségét, a visszajelzéseket, hibák felfedezését és bejelentését a http://bugs.xaraya.com címen!

Nemzetközi weboldal: xaraya.com
Letöltés: Xaraya 1.0.0 RC2
Nyelvi csomagok: Nyelvi csomagok letöltése
Hírcsoportok: news://news.xaraya.com
Csevegő: irc://irc.xaraya.com
Támogatási fórumok: Fórum

 

Powered by Xaraya