Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Hírek

A Xaraya új változatainak bejelentései

Elkészült a Xaraya új weblapja!

Beküldte: jojodee Időpont: 2004. Július 24. (1822 olvasás)
Az északi féltekén nyári vakáció, a déli területeken szinte tél, de egyik sem tarthatta vissza a Xaraya Csapatot egy a Xaraya változatos lehetőségeit bemutató, új honlap elkészítésétől.

Az új weboldal jól áttekinthető területeket tartalmaz a fejlesztők, a grafikusok részére és azoknak akik megoldást keresnek a honlapjuk elkészítéséhez vagy keretrendszert webes fejlesztéshez.

Ez a weblap a Xaraya közösségnek készült, tehát mindenkit bíztatunk a böngészgetésre, a javaslatok elküldésére, a problémák vagy hibák belejelntésére amelyeket esetleg ezen a "béta kiadású weblapon" talál. Várjuk az olvasók Xaraya weblapcímeit a hivatkozások rovatban. Aki valamilyen cikket szeretne publikálni vagy egy adott témában több cikket szeretne látni, várjuk jelentkezését. Igyekszünk a látogatóinknak egy kellemes és hasznos weboldalt kialakítani a felmerülő kérdések megbeszélésére, a Xaraya alkalmazásaival kapcsolatos segítségnyújtásra, az aktuális hírek olvasására és még talán szórakozásra is!

Xaraya Csapat

NB. Csapattársakat keresünk a weblap szerkesztői munkájában való aktív részvételre, várjuk az érdeklődők jelentkezését! A weblapon a fordítás ideje alatt sok eredeti angol nyelvű cikk is megtalálható.

Powered by Xaraya