Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Dokumentáció

Weblap építés és beállítás

Szint: Kezdő

Postnuke frissítése Xaraya CMS-re

 A Postnuke oldalak Xarayára frissítését néhány teljesen különálló lépésben kell elvégezni. Ez a rövid bemutató csak a tartalom átvitelével foglalkozik. Ezen kívül szükség lesz még a theme elkészítésére a Xaraya rendszerének megfelelően, ami legegyszerűbben a Xaraya_Classic, alapértelmezett grafika lemásolásával és átszerkesztésével végezhető el.

A Postnuke 0.71-es változata támogatott, de sokkal újabbakról is sikeresen áthozhatóak az adatok mindenféle módosítás nélkül, ugyanis az adatbázis alig változott az elmúlt években. Átmenthetőek a felhasználók, a hírek, cikkek, gyakori kérdések, letöltések, hivatkozások, szavazások, hozzászólások, értékelések, a számlálók és a phpBB_14 adatai. A szöveges tartalmú modulok nagy része természetesen egységesen a Cikkek modulba kerül áttöltésre.

 

Szint: Kezdő

Xaraya 1.1 frissítési útmutató

A Xaraya 1.1 az 1.x sorozat egy izgalmas új kiadása, új lehetőségekkel és fejlesztésekkel. Így természetesen változásokkal az alaprendszerben amely javításokat igényel az egyedi grafikai témákban és sablonfájlokban a frissítendő weboldalakon. Az átállás nem jelent különösebb nehézséget, de érdemes az alábbi leírást figyelmesen átolvasni a zökkenőmentes elvégézéhez.

Először is, olvassuk el az általános frissítési útmutatót, mivel ez a leírás csak az 1.1 specifikus tudnivalókra összpontosít. A következő tudnivalókból, a Xaraya telepítésektől függően különböző részletekre kellhet figyelnünk.

 
Powered by Xaraya