Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

A Xarayáról

Mi az a Xaraya?

Röviden összefoglalva, a Xaraya csökkenti a weblapok készítésének költségeit, összetett adminisztrálási eszközein és szolgáltatásain keresztül, melyek különválasztják az adatbevitelt, a funkcionalitást, a tartalmat és a megjelenést. A Xaraya egy egységes és strukturált környezetet biztosít a gyors weboldal fejlesztéshez, a telepítés után azonnal rendelkezésre álló változatos tartalmi elemekkel, amelyek mindegyike teljes mértékben testreszabható.

Több mint negyven aktív fejlesztővel az öt kontinensről és több mint tíz nyelvterületről, a Xaraya Fejlesztői Csoport a nyílt forrású fejlesztő közösség legjobbjainak tömörülése. Mindannyian a legjobb teljesítményt várjuk el egymástól. Ennek eredményeképpen felhasználóink a legjobb eredményt várhatják el a Xarayától.

További információk olvashatóak a Xaraya előnyeiről, a lehetőségeiről és a keretrendszerről amely hatékony fejlesztési lehetőséget biztosít honlapok vagy egyedi webes alkalmazások elkészítéséhez.

Hogyan kell kiejteni a Xaraya nevet?

Egyszerűbb mint amilyennek látszik, tulajdonképpen a Xarayát helyesen kiejteni mókás dolog. Nagyjából így:

Za-raj-ah. Könnyen megy?

Mit jelent a Xaraya név?

A Xaraya nevet a fejlesztők egy belső ötletbörze eredményeként választották. Beküldője Marty Vance (Dracos) volt, a Xaraya szó tulajdonképpen semmit sem jelent. Egy olyan elnevezést kerestünk ami érdekes és egyedi. A Xaraya ezeknek a feltételeknek bizonyosan megfelel.

Észrevehetjük, a Xaraya emlékeztet a rája szóra (Spanyolul raya). Az élőlényről többet megtudhatunk a Manta Ray FAQ oldalon. Ennek a vonatkozásnak szeretjük a tengerészeti vonatkozását úgy értelmezni, mintha az internetre afféle "információs óceánként" tekintenénk. Ezzel a szemlélettel készítettük el weblapunk első változatát melyet később egy tengeri jellegű grafika követett. Az aktuális grafika ezen már túllépett, de még mindig megtalálható a rája!

Powered by Xaraya