Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Hírek

A Xaraya új változatainak bejelentései

Itt a Xaraya 1.0!

Beküldte: jojode Időpont: 2005. November 6. (3657 olvasás)

Vége a várakozásnak. A Xaraya 1.0 Alaprendszer egy Nyílt Forrású webes alkalmazás-keretrendszer, amely PHP-ben készült és biztosítja szükséges stabilitást, teljesítményt, biztonságot és méretezhetőséget, hogy az elképzelt internetes terveit bárki valóra válthassa. Akinek webes megoldásra van szüksége, annak a Xarayára van szüksége!

Egyszerűbb, elengáns vagy fejlett vállalati megvalósításokhoz a megfelelő eszköz a Xaraya 1.0 alaprendszere és a modulfejlesztési felülete, a hurkok, az egyedi sablonkulcsszavak, a dinamikus adatok, az eseménykezelési és azonosítási beépülőmodulok. Külső modulok nagy választéka bővíti tovább a lehetőségek széles skáláját. A webes grafikusoknak a Block Layout sablonmotor biztosítja a teljes önmegvalósítás lehetőségét!

E két jellegzetesség együtt biztosítja a kinézet és a funkcionalitás igény szerinti megvalósítását, hatékonyan, hatásosan és a későbbiekben tetszőlgesen bővíthetően és formálhatóan. Ez a kiadás az 1.0 felé vezető út végét jelenti és bemutat egy biztonságos és stabil felületet amelyre a jövőben bárki építhet. Számos kisebb javítás és sablon egységesítés készült a legutóbbi kiadás óta.

Jelentősebb változások a Xaraya 1.0.0 RC4 kiadása óta: 

  • A nyelvi rendszer belül UTF-8 kódolást használ, de támogatja a kimeneti kódolás valós idejű átalakítását PHP gyorstárakba.
  • Sablonfájlok további javítása, egységesítése.
  • Sablon struktúra a mezőlistákhoz és objektum listákhoz.
  • A szerepek modul füleinek rendbehozása.
  • Az alaprendszerben olvasható áttekintések egységesítése és tartalmi javítása.
  • Számos javítás a dinamikus adatok mezőiben.
  • Egy opcionális 'table' paraméter a modifyprop funkcióhoz, amely segítségével további táblák jeleníthetőek meg adatforrásként.
  • A dinamikus adatmezők fordításainak lehetősége.

Köszönjük mindenkinek, akik ötletekkel, hibajelentésekkel, fordításokkal, programkóddal, dokumentációval, egyeztetéssel és bajtársiassággal vettek részt az 1.0 elkészítésében. További részletek a kiadási csomagokban és a forráskód fában találhatóak: http://mt.xaraya.com.

Xaraya magyar weblap http://www.xaraya.hu
Xaraya weblap: xaraya.com
Letöltés: Xaraya 1.0
Nyelvi csomagok: Nyelvi csomagok letöltése
Levelezési listák: news.xaraya.com
Csevegés: irc.xaraya.com
Segítség a Támogatási fórumokban

Powered by Xaraya