Xaraya ™

Tartalomkezelő megoldás és webfejlesztési keretrendszer

Archive tartalom!

A weboldal inaktív, archivált üzemmódban működik, csökkentett funkciókkal.

Hírek

A Xaraya új változatainak bejelentései

Megjelent a Xaraya 0.9.13

Beküldte: jojodee Időpont: 2005. Április 14. (1869 olvasás)

Megjelent a Xaraya 0.9.13-as béta változata, amely fontos hibajavításokat tartalmaz az előzőhöz képest. Az utóbbi hónapokban a Xaraya alaprendszer jelentős fejlesztéseken ment át. A Xaraya 0.9.13 lehetőséget biztosított a legfontosabb hibák kijavítására és a különböző fejlesztési forgatókönyvek összefűzésének megkezdésére. További információk a letöltéséről: Letöltések

Az új kiadás jól mutatja a projekt vezetőinek elhivatottságát egy stabil, vállalati szintű fejlesztési keretrendszer kialakítására.

A BitKeeper forrásfát is figyelő fejlesztők észrevehették, hogy fontos forgatókönyv összefűzések kezdődtek, a végleges 1.0 változathoz rohamosan közeledve.

Az érdeklődők továbbra is könnyedén letölthetik a fejlesztés alatt álló változatot, a hetente frissített fejlesztői kiadásokban: http://www.xaraya.com/downloads/snaps/.

Ismét köszönet illeti a Xaraya Csoport tagjait, a fejlesztőket, a felhasználókat és az összes támogatót. Továbbra is várjuk a támogatást és a visszajelzéseket, a hibák felfedezését és bejelentését a Bugzillában: http://bugs.xaraya.com.

 

Az új kiadás változásainak teljes listája a letölthető csomagokban megtalálható.

Angol nyelvű weboldal: xaraya.com
Letöltés: Xaraya 0.9.13Beta
Nyelvi csomagok: http://www.xaraya.com/downloads/languages
Hírcsoportok: news://news.xaraya.com
Csevegés: irc://irc.xaraya.com
Fórumok: Fórum

Powered by Xaraya